top of page

Verzenden & retourneren

Verzenden:

-Wij maken voor de verzending gebruik van de bezorgservice van de Fietskoerier.
-We versturen je bestelling binnen 2 werkdagen
-Via een track en trace code kun je je bestelling volgen via een link in een email of via berichten op je telefoon. Je moet dan wel alle contact gegevens invullen bij je bestelling.

Verzendkosten:
                                               
pakketpost > €75,-       gratis NL
pakketpost < €75,-       €4,95 NL
pakketpost > € 100      gratis België
pakketpost < €4,95      € 4,95
pakketpost > €150       gratis Duitsland
pakketpost < €150       €10

Inpakservice:
Wij zijn super blij met jou als klant. Als dank pakken we alles extra mooi voor je in. Geef bij opties aan of het voor een verjaardag, jongen, meisje, kraamcadeau, Kerst ect is. Wij passen het papier daar dan op aan. Ook kunnen wij een boodschap toevoegen, dit hoort bij onze service. Wij versturen de goederen indien mogelijk in gerecyclede kartonnen dozen.

Retourneren/ruilen:
Mocht een product niet naar je wens zijn kun je deze retourneren. Laat ons dit weten binnen 7 dagen. Laat je bankgegevens achter en wij storten het gehele aankoopbedrag  binnen 2 werkdagen aan je terug. Het retourneren van het product naar de winkel is wel voor eigen rekening. Belangrijk is dat de items onbeschadigd en in de originele verpakking worden teruggestuurd. Freubelrijk behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen, wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel al is gebruikt, wanneer het artikel ten gevolge van gebruik is beschadigd of wanneer de goederen niet in originele verpakking retour zijn verzonden.
Bij beschadiging of een incompleet product bij levering wordt alles door ons vergoed incl. retourneren.Dit moet wel aangetoond kunnen worden. 
 

Retourverzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat wij niet aansprakelijk zijn voor het beschadigen en zoekraken van retour gestuurde producten. Vraag altijd om een verzendbewijs en bewaar deze totdat je van ons bericht van ontvangst hebt gekregen.
 
Het retouradres is:

Freubelrijk
Langendijk 12
4201 CK Gorinchem

bottom of page